Независимо от спестовните ни навици, събирането на достатъчни лични средства за нужното ни жилище е често мисия невъзможна. Реалността на почти всяко едно домакинство в България е, че рано или късно прибягва до използването на потребителски или ипотечен кредит. Необмисленият и прибързан избор на тази услуга би рефлектирал върху финансовата Ви независимост за години напред. Това е основната причина, поради която решението за закупуване на недвижим имот с кредит не трябва да се взима емоционално и трябва да бъде предхождано от подробна оценка на финансовите Ви средства и на най-добрите условия на пазара. Препоръчително е да се запознаете с офертите на поне няколко банки, преди да направите своя избор.

Основните фактори за избора на кредит са общата му цена – лихви, такси и комисионни, размерът на кредита спрямо пазарната цена на имота при ипотечен заем, срокът за отпускане, качеството на обслужване и компетентността на служителите на съответната банка.

Ако решите да използвате нашите услуги, ще Ви помогнем по следния начин:

  • консултация и анализ на възможностите за кредитиране според избраното жилище;
  • организиране на лични срещи с опитни банкови служители от водещите банки в България: ДСК, Пощенска Банка, УниКредит, ОББ, РайфайзенБанк;
  • съдействие при подготовката на необходимите документи при кандидатстване за кредит;
  • координиране на целия процес до успешното усвояване на кредита;
  • съдействие за рефинансиране чрез актуална информация за по-добри условия.

 

Услугите ни са напълно безплатни и не водят до оскъпяване на кредита!

Агенция за недвижими имоти „Севън Хилс“ не е кредитен посредник по смисъла на чл. 51 от ЗКНИП, не е консултант за условията на кредитиране, нито е посредник между клиентите и банките-партньори в договарянето на условията за получаване на ипотечен или потребителски кредит от тях.

Ние ще Ви осигурим директен контакт с нашите банки-партньори, за да получите специално отношение и преференциални условия за кредитиране на покупката на избран от Вас имот.