Закупили сте си мечтаното жилище за Вас и семейството Ви или пък с цел инвестиция, сделката е приключила успешно, но често, ако не е необходим цялостен ремонт, то поне освежителен такъв е препоръчителен.

Работата с майстори отнема много време и е трудна за организиране. Намирането на сериозни и качествени специалисти, които са свободни, запазването на час за консултация, избора на материали.. понякога това се превръща в по-дълъг процес дори от намирането и закупуването на апартамент!

Ето защо ние си партнираме с няколко различни групи майстори, като всеки един от тях има дългогодишен опит и е доказал своята надеждност и коректност неведнъж. Ако ни делегирате ремонта и обзавеждането на имота Ви, ние ще имаме грижата за всяка стъпка от процеса с една цел – постигане на краен резултат, който е удовлетворяващ за Вас.

Освен с опитни майстори, ние си партнираме и с интериорен дизайнер, който при желание от Ваша страна, може да изготви проект за имота Ви.

Това, което се очаква от Вас, е да отделите време за няколко приятни срещи в офиса ни на по чаша кафе, за да обсъдим какъв искате да е крайният резултат – а от там нататък поемаме ние и нашите партньори!

Ангажираността Ви в проекта ще зависи изцяло от Вас – ако желаете, може да изберете част от материалите самостоятелно, а останалото да оставите на нас. Разбира се, в целия процес ние ще Ви държим информирани и ще показваме развитието на проекта.

Целта ни е да направим имота максимално удобен и комфортен за Вас и семейството Ви, както и да увеличим неговата инвестиционна стойност, ако решите да го отдавате под наем.

Инвестиционната стойност на имотите под наем е изправена пред все по-голяма конкуренция на пазара, разковничето за което са малките детайли, които правят визуално впечатление.