Една от често използваните ни услуги е комплексното обслужване по поддръжка и управление на апартаменти. Ако имате имот или няколко такива и не желаете да губите време и да си създавате главоболие с отговорностите около събиране на наем, плащане на сметки, ремонтиране и поправка при аварии, то ние сме насреща!

В забързаното ежедневие е трудно да намериш време за всичко – хората, които развиват свой бизнес, например, често искат да се фокусират върху това и отделяне на време за рутинни задачи като поддръжка на апартамент, им се струва ненужна.

Тази услуга е често използвана от собственици на имоти, намиращи се далеч от тяхното местоживеене. Ние се ангажираме да инспектираме апартамента и да проверяваме за неизправности, както и да следим за надлежното плащане на разходи и наем.

След анализ на нуждите Ви, ще предложим персонализирана услуга, за да сте спокойни за своя имот.

За да имате доволни наематели, които да подновяват договорите си и да не се налага да търсите нови такива, Вие също трябва да обръщате необходимото внимание на нуждите им, за да може и двете страни да са доволни. И все пак, когато дойде моментът, в който старите наематели си тръгват, ние се ангажираме с това да Ви намерим нови такива!

Като специалисти в бранша на недвижимите имоти, Ви предлагаме да се доверите за тези ангажименти на нас и да не се безпокоите, че трябва да добавите още една задача към Вашия списък.

Услугите, свързани с поддръжка на имот:

  • Събиране на наеми;
  • Съдействие при определяне на размер на месечния наем;
  • Рекламиране на имота – когато дойде моментът за нови наематели, ние рекламираме Вашия имот, за да намерим най-подходящите за Вас;
  • Провеждаме огледите вместо Вас;
  • Съдействаме с документацията – изготвяме договори за наем и контролираме регулярното плащане на всички такси;
  • Контрол над наемателите и следене за неизправности;
  • На линия сме на наемателите и помагаме при повреди и аварии – работим с надеждни майстори с дългогодишен опит.

Свържете се с нас, за да спестите ценно време!