Луксозни къщи в подножието на Родопи

Обща информация

оферта 1221
Новият комплекс разположен в подножието на Родопите се състои от 20 еднофамилни двуетажни къщи на калкан от два типа, Тип А и Тип Б, всяка на парцел от 350 м2. Комплексът е с контролиран достъп, разположен на 200 м от главния път за Първенец, с прекрасна гледка към Родопите. В непосредствена близост има супермаркет, ресторанти, търговски обекти, детски градини, училище.
Комплексът е разположен на само 15 минути от град Пловдив, който предлага множество възможности за забавления и развлечения за цялото семейство. Независимо дали търсите културни събития, музеи, красиви паркове или уютни кафенета и ресторанти, Пловдив ще ви предложи всичко, което желаете.
Като част от комплекса, се предвижда изграждането на богато озеленен парк с площ един декар с места за отдих (непоказан на схемата),както за ползване от жителите на комплекса и така и за техните гости. Отделна детска площадка на комплекса е специално проектирана за малките жители, за да се забавляват и играят, и да се радват на свободата си.

Всички сгради са с централен водопровод и канализация и са изпълнени с материали от водещи световни производители.
Къщите включват два основни жилищни етажа плюс тавански етаж за къща А с площ 40-50 м2 и мансарден етаж с площ 80-90 м2 за къща Б. Най-високата точка на мансардния и таванския етажи е 250 см, с прозорци тип табакера. Тези етажи могат да се ползват като допълнително жилищно или складово помещение, ателие, офис, фитнес, детски кът или за други нужди по усмотрение на собствениците. Към всяка къща има гараж за една кола с топла връзка към къщата. По желание, може да се добавят едно или две паркоместа.

РОЯЛ Имоти като регистриран кредитен посредник предоставя безплатни консултации за ипотечно кредитиране и много други видове банкови услуги. Агенцията е с вас до пълното финализиране на сделката и предлага пълно съдействие при подготовката на документите, проверка за тежести, изготвяна на оценка на имота и други правни становища.
С нас ще спестите време, средства и ще изберете банката с най-изгодна за вас оферта.

Подробности за имота

Строеж тип

  • Център

Google Nearby Places