Роял имоти отдава под наем двуетажна къща в град Калофер

480 кв.м.

Обща информация

оферта 1414
Роял Имоти има удоволствието да Ви предложи под наем ЕКСКЛУЗИВНО къща за гости в град Калофер. Имота е разположен в непосредствена близост до центъра , в подножието на връх Ботев. Град Калофер е разположен в подножието на Стара планина, в близост до Национален парк Централен Балкан, в който се намира връх Ботев и резерват Джендема, Райското пръскало. Района привлича туристи със своите екопътеки и забележителности- родното място на Христо Ботев, множество музеи, паметници, гробници и манастири. На 06.01. се провежда прочутото Калоферско хоро- мъжкото ледено хоро в река Тунджа.
Къщата е на два етажа и мансарда и е разположена в двор 480 кв.м.
Имота предлага уютна механа с камина за 20 човека. Посредством топла връзка се достига до новата кухня оборудвана с всичко необходимо. 
Над кухнята има покрита с прозорци веранда с гледка към връх Ботев и мемориалния комплекс на Христо Ботев.
В двора има помощни постройки за съхранение на продукти, вино, дърва за огрев и пелети. Освен това в двора има беседка с външен навес и стара каменна чешма. Дворът е озеленен с трева и цветя, храсти и дървета. Висок зид огражда имота.
В двора има барбекю с прекрасна гледка към връх Ботев.
Къщата е със сменена ел и вик инсталация, соларна система за топла вода. Отоплението е на палети с парно, камина, конвектори и климатици.
Къщата разполага с напълно обзаведени стаи и санитарни помещения за до 20 човека, разположени на всеки етаж + мансарден етаж /апартамент оцветен в нежно розово и лилаво.

Подробности за имота

Строеж тип

  • Център

Google Nearby Places