Роял имоти ондава под наем къща в град Калофер

480 кв.м.

Обща информация

оферта 1414
Роял Имоти има удоволствието да Ви предложи под наем ЕКСКЛУЗИВНО къща за гости в град Калофер. Имота е разположен в непосредствена близост до центъра , в подножието на връх Ботев. Град Калофер е разположен в подножието на Стара планина, в близост до Национален парк Централен Балкан, в който се намира връх Ботев и резерват Джендема, Райското пръскало. Района привлича туристи със своите екопътеки и забележителности- родното място на Христо Ботев, множество музеи, паметници, гробници и манастири. На 06.01. се провежда прочутото „Калоферско хоро“- мъжкото ледено хоро в река Тунджа.
Къщата е на два етажа и мансарда и е разположена в двор 480 кв.м. Имота предлага уютна механа с камина за 20 гости. Посредством топла връзка се достига до новата кухня оборудвана с всичко необходимо за Вашето семейно или фирмено парти. 
Над кухнята има покрита с прозорци веранда с гледка към връх Ботев и мемориалния комплекс на Христо Ботев. В двора има помощни постройки за съхранение на продукти, вино, дърва за огрев и пелети. Освен това в двора има беседка с външен навес и стара каменна чешма. Дворът е озеленен с трева и цветя, храсти и дървета. Висок зид огражда имота.
В двора има барбекю и при хубаво време партито е на открито и с прекрасна гледка към връх Ботев.
Къщата е със сменена ел и вик инсталация, соларна система за топла вода. Отоплението е на палети с парно, камина, конвектори и климатици.
Къщата разполага с напълно обзаведени стаи и санитарни помещения за до 20 гости, разположени на всеки етаж + мансарден етаж /апартамент „оцветен“ в нежно розово и лилаво.
В описаната квадратура са включени къщата със стаите за гости, със санитарните възли, кухнята, механата, барбекюто, навеса и покритата веранда.
Къщата за гости работи активно от 15 години.
В къщата са отсядали известни личности и чужденци привлечени от магията на града и забалажителностите на района.

Подробности за имота

Строеж тип

  • Център

Google Nearby Places