Роял Имоти предлага ЕКСКЛУЗИВНО за продажба земя в с. Борец

Обща информация

Оферта 1383
Роял Имоти има удоволствието да предложи ЕКСКЛУЗИВНО за продажба парцел с трайни насаждения, разположен в землището на село Борец, в местността Керекчийско, в област Пловдивска. Площта на имота е 1000 квадратни метра, а категорията му е шеста при неполивни условия. Локацията на парцела е изключително привлекателна, намирайки се в близост до язовир Борец.
Язовир Борец е известен с богатството си на риба. Това го прави още по-привлекателно място за хората, които се интересуват от риболов и водни спортове. В язовира може да се открият различни видове риба, включително шаран, каракуда, бяла риба, щука и други. Така че, ако сте риболовец или обичате да се занимавате с риболов, язовирът Борец може да бъде привлекателно място за вас.
Парцелът разполага с голям потенциал за инвестиции и предлага различни възможности за използване. Изключително е подходящ за изграждане на бунгала, еко-селище или почивна база. Тази уникална собственост предлага прекрасни гледки и е идеална за всички, които търсят уютна и спокойна обстановка в близост до природата.
За повече информация относно този парцел и неговите възможности за инвестиции, моля, свържете се с нас на посочения телефон. Нашите професионални агенти ще бъдат радостни да ви предоставят допълнителни детайли и да ви уредят оглед на място.
Не пропускайте възможността да придобиете този изключителен парцел и да се насладите на уникалната му локация и потенциал за развитие.

Подробности за имота

 • Номер на имота:
  1383
 • Площ:
  1000 кв.м.
 • Цена:
  14000
 • Статус:

Строеж тип

 • Център

Google Nearby Places