Роял Имоти представя многостаен апартамент за продажба

Обща информация

оферта 1260
Роял Имоти представя многостаен апартамент за продажба в кв. Съдийски. Състои се от дневна 61.62 квадратни метра , три спални, тоалетна и две бани с тоалетна заедно, две тераси и два балкона – това е един просторен и уютен имот, който предлагаме на пазара. Апартаментът заема целият четвърти етаж от седеметажна нова сграда в строеж, която осигурява модерен начин на живот и удобства за бъдещите си собственици.
Този многостаен апартамент ще ви предложи пространство, комфорт и светлина и разпределение на стаите за създаване на удобство в съвременния живот. Дневната е достатъчно голяма, за да побере мебели за отдих и общуване, а трите спални предлагат достатъчно място за отдих и сън.
Тоалетната е отделно от баните, като всяка баня има свой санитарен възел.
Сградата е снабдена с най-новите технологии и удобства, като ще предлага общи зони и асансьор. Има възможност за закупуване на гараж.
Този тристаен апартамент е идеален за семейства, които търсят комфортно жилище с привлекателна локация и достъп до всички удобства в града.
Не пропускайте възможността да се възползвате от тази страхотна оферта за недвижим имот!
РОЯЛ Имоти като регистриран кредитен посредник предоставя безплатни консултации за ипотечно кредитиране и много други видове банкови услуги. Агенцията е с вас до пълното финализиране на сделката и предлага пълно съдействие при подготовката на документите, проверка за тежести, изготвяна на оценка на имота и други правни становища.
С нас ще спестите време, средства и ще изберете банката с най-изгодна за вас оферта.

Подробности за имота

 • Номер на имота:
  1260
 • Площ:
  177 кв.м.
 • Цена:
  318018
 • Статус:

Още за имота

 • ТЕЦ

Строеж тип

 • Тухла

Google Nearby Places