Чудесен парцел за инвестиция в гр. Пловдив

Обща информация

РОЯЛ имоти продава парцел находящ се на идеалното място за индустриално строителство. Парцелът се намира в изключително удобно местоположение, близо до големи пътища и лесен достъп до транспортната инфраструктура. В близост до него се изгражда първият в България интермодален терминал.
Парцелът е с обща площ от 12 декара и има лесен достъп до електричество и вода което го прави идеален за строителство на промишлени сгради, складове или производствени обекти.
Повърхността на парцела е изравнена и готова за строителство, като има достатъчно място за паркинг и маневрени площи за товаро-разтоварни дейности.
Парцелът е разположен в зона, която е предназначена за промишлена дейност, което позволява свобода при проектирането и изграждането на сгради. Зоната предоставя сигурност на инвеститорите, като се гарантира, че в бъдеще няма да бъдат построени обекти, които биха пречили на развитието на промишлените дейности.
Това е перфектното място за инвеститори, които търсят подходящо място за построяване на сгради за производство или складове. Този парцел е със сигурност добра инвестиция, която може да донесе значителни печалби в бъдеще.

Details

  • Имот ID:
    1161
  • Home Area:
    12000 кв.м.
  • Имот Status:

Materials

  • Център

Google Nearby Places