Роял имоти продава етаж от кооперация, Христо Смирненски, Пловдив

Обща информация

оферта 1724
Представяме Ви уникална възможност да станете собственик на етаж от жилищна кооперация, разположен в тихата и желана част на квартал Христо Смирненски в Пловдив. Този привлекателен имот, разположен на втори етаж, предлага изключителен комфорт и простор.
Състоящ се от четири просторни стаи, включително хол, кухня и две спални, баня и тоалетна, този апартамент предоставя уютната атмосфера на дома, която търсите.
Този апартамент предлага индивидуалност и уединение, тъй като на всеки етаж има само един жилищен апартамент. Отделените наземен гараж-17 кв.м, изба -30 кв.м. и идеални части от земята, които са включени в цената, придават допълнителна стойност на имота. Тук ще намерите място за собствена релаксация и удоволствие.
Като бонус получавате и покривна тераса над гаражите, която е обособена като уникално място за отдих и забавление. Тук можете да се насладите на спокойствието на квартала, докато релаксирате и се наслаждавате на свободното време.
Не пропускайте възможността да станете собственик на този чудесен апартамент в престижната част на Пловдив.
Жилището се нуждае от ремонт и дава пълна свобода и възможност новите собственици да го преобразят по тяхно желание и нужда.
Свържете се с нас днес, за да уредим оглед и да Ви покажем всички предимства на този невероятен имот.

Подробности за имота

 • Номер на имота:
  1724
 • Площ:
  100 кв.м.
 • Цена:
  132900
 • Година на постояване:
  1980
 • Статус:

Строеж тип

 • Тухла

Google Nearby Places